2024.04.18. - Andrea, Ilma

Fokhagymás spagetti

Hozzávalók: 300 g spagetti, 1,5 dl olívaolaj, 2 gerezd fokhagyma, 1 kicsi, erõs pirospaprika, 1 piros húsú édes paprika, 1 csokor petrezselyemzöld.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Fõzzünk fel 3 liter sós vizet, adjunk hozzá egy evõkanál olívaolajat és pároljuk benne a tésztát 10 percig. Ezután öblítsük át és szûrjük le. A paprikákat szeljük félbe, magozzuk ki és vágjuk csíkokra.

1 deci olívaolajon futtassuk meg a zúzott fokhagymát és a paprikákat. Majd tegyük félre és úgy dolgozzuk bele a felaprított petrezselymet. A tésztát forgassuk össze egy kis olívaolajjal, kanalazzuk rá a keveréket és tálaljuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!