Hozzávalók: 300 g spagetti, 1,5 dl olívaolaj, 2 gerezd fokhagyma, 1 kicsi, erõs pirospaprika, 1 piros húsú édes paprika, 1 csokor petrezselyemzöld.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Fõzzünk fel 3 liter sós vizet, adjunk hozzá egy evõkanál olívaolajat és pároljuk benne a tésztát 10 percig. Ezután öblítsük át és szûrjük le. A paprikákat szeljük félbe, magozzuk ki és vágjuk csíkokra.
1 deci olívaolajon futtassuk meg a zúzott fokhagymát és a paprikákat. Majd tegyük félre és úgy dolgozzuk bele a felaprított petrezselymet. A tésztát forgassuk össze egy kis olívaolajjal, kanalazzuk rá a keveréket és tálaljuk.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!