2024.03.29. - Auguszta

Erdei gombás galuska

Hozzávalók: 6-8 zsályalevél, 10 dkg vaj, 5 dkg szárított erdei gombából õrölt por, 20 dkg liszt, só, õrölt bors, 1 dl tej, 4 ek. víz, 5 dkg reszelt parmezán.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A felaprózott zsályát vajon 1-2 percig megfuttatjuk, majd félretesszük. Ezután egy tálban összekeverjük a gombaport, a lisztet, a sót, a borsot, a tejet és a vizet. Galuskákat sós vízbe szaggatjuk, és készre fõzzük. Végül beleforgatjuk õket a zsályás vajba, és már kínálhatjuk is.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!