2024.04.19. - Emma

Marhafelsál tojással töltve

Hozzávalók: 70-80 dkg felsál, 8 dkg füstölt szalonna, 8 tojás, 1 fej hagyma, zsír, só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A húsból négy nagy szeletet vágunk, jól kiverjük, besózzuk. A szalonnát négy hosszú szeletre vágjuk, bevagdossuk, és minden hússzeletre teszünk egy szelet szalonnát és két kemény tojást.

A hússzeleteket összetekerjük, megtûzzük vagy megkötözzük, és forró zsírban minden oldalukat átsütjük. Hozzáadjuk a reszelt hagymát, és egy kevés vízzel (idõnként pótoljuk) fedõ alatt puhára pároljuk.

Mikor teljesen puha, zsírjára sütjük. Kivesszük, és kétujjnyi vastag szeletekre vágjuk. A zsírba egy kis vizet öntünk, beletesszük a fölszeletelt húst, még egyszer felfõzzük, majd tálra szedve, a mártással leöntjük.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!