2024.04.19. - Emma

Hagymás rostélyos

Hozzávalók: 4 szelet rostélyos, 1 fej hagyma, zsír, só, bors.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A hagymát vékony karikákra vágjuk, és egy kevés zsírban megpirítjuk. Kiszedjük a zsírból, és melegen tartjuk. A hússzeleteket jól kiverjük, megsózzuk, borsozzuk, és hirtelen, szép pirosra sütjük a hagyma zsírjában. A kisült szeleteket tálra rakjuk, megszórjuk a hagymával, megöntözzük a saját zsírjával. Sült burgonyával körítjük.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!