2024.04.25. - Márk

Kínai disznó

Hozzávalók: 2 kk. só, 2 dl szójaszósz, 1 dl citromlé, 10 dkg cukor, 1 fej vöröshagyma, 1 kk. gyömbér, 2 gerezd fokhagyma, 1,5 dkg kicsontozott lapocka.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A szójaszószt összekeverjük a sóval, citromlével, cukorral, felaprított hagymával, gyömbérrel és zúzott fokhagymával. Belehelyezzük a húst, úgy, hogy a zsíros fele felül legyen. 1 napra hûtõbe tesszük.

Utána összecsavarjuk, és megkötjük a húst, majd 3 órán keresztül sütjük. Közben sûrûn locsolgatjuk. Rizzsel tálaljuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!