Hozzávalók: 2 kanál olaj, 1 nagy hagyma, 2 gerezd fokhagyma, 1 pirospaprika, 1 kanál darált pirospaprika, 1 kanál tört köménymag, 500 g marhahús, 200 ml marhahúsleves, 1/2 teáskanál majoranna, 400 g paradicsom, 1 teákanál chilli, 1 kanál barna cukor, 400 g konzerv vörös bab, só, bors.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A hagymát megpirítjuk egy kis olajon, 5 perc után hozzáadjuk az áttört fokhagymát, felkockázott paprikát, darált paprikát, köménymagot. Belerakjuk a darált húst és megpirítjuk.
Hozzáadjuk a levest és a lehámozott paradicsomot. Megszórjuk majorannával, cukorral, sóval, borssal. Hozzáadjuk a chillit és fedõ alatt fõzzük 20 percet. Hozzáadjuk a babot és még 10 percig fõzzük. Kenyérrel tálaljuk.
Jó étvágyat!