Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A lisztet és a sütõport összekeverjük. Felbontjuk a két sört, és az egyiket rögtön megisszuk. A másik sörnek a felét hozzáöntjük a lisztes keverékhez. Egy habverõvel, vagy ami egyszerûbb, egy elektromos habverõvel palacsintatészta sûrûségû masszát keverünk belõle. Ha nagyon sûrû, akkor a sörrel lazíthatjuk, ha túl laza, akkor pedig liszttel sûríthetjük.
A halakat töröljük szárazra papírtörlõvel, szórjuk meg egy kis liszttel (ez segít abban, hogy tényleg száraz legyen), hintsük meg sóval-borssal mindkét oldalát. Mártsuk a halat a masszába, majd óvatosan engedjük bele a forró olajba.
10 perc után a bunda szépen megbarnul, ekkor kiszedhetjük. Tartsuk melegen (60 fokos sütõ), és ugyanabban az olajban süssük ki a krumplit. Ha stílusosak akarunk lenni, akkor újságpapírból tölcsért csinálunk, félig megpakoljuk krumplival, és a tetejére rárakunk egy halat. Kovi ubi, ecetes hagyma, majonéz, ketchup az asztalra, és hajrá, együnk.
Jó étvágyat!