2024.03.29. - Auguszta

Zöldségkrémes makaróni

Hozzávalók: 1 csomag vastagabb makaróni tészta, 5 dkg gomba, 1 db padlizsán, 2 db sárgarépa, fél zellergyökér, 10 dkg roquefort sajt, 1 pohár tejszín, 1 evõkanál liszt, 1 teáskanál só, vegeta, csipetnyi curry.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A makarónit kb. 5 cm-es darabokra törjük, és sós vízben puhára fõzzük. Közben megtisztítjuk, és apróra vágjuk a zöldségeket, majd 2 dl vízben fõzni kezdjük. Ahogy a víz lefõtt róla, megszórjuk liszttel, beleöntjük a tejszínt és összeturmixoljuk. Átfõzzük a mártást. Melegen tesszük a tányérokra szervírozott makarónira, és bõven meghintjük reszelt sajttal.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!