Hozzávalók: 2 doboz konzerv vagy 1 csomag mirelit kukorica, 2 dl száraz fehérbor, 4 db tojás, 1 csokor zeller, fél pohár tejföl, 2 evõkanál liszt, 1 teáskanál só, csipetnyi õrölt bors, vegeta.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A kukoricát másfélszer annyi vízben fõni tesszük az ízesítõkkel és az apróra vágott zellerzölddel együtt. Közben a tejfölt kikeverjük a liszttel és felengedjük a borral, majd a levesbe keverjük.
A tojásokat egyenként felütjük, és a fövõ levesbe engedjük úgy, hogy ne essenek szét, és amolyan tojásgombócok keletkezzenek. A tojásokat lehet félkeményre és keményre is fõzni, ízlés szerint.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!