2024.04.25. - Márk

Arab saláta

Hozzávalók: , 1 salátauborka, 1 csokor retek, 1 csokor sárgarépa, 1 kis fej endívia saláta, 1 húsos zöldpaprika, 1 csokor zöldhagyma, fél citrom leve, 4 evõkanál olaj, só (ízlés szerint), citromkarikák (a díszítéshez).
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Az összes zöldséget megtisztítjuk, megmossuk, lecsurgatjuk, és lehetõleg egyforma kockákra vágjuk. A salátát kézzel apróra tépkedjük, és az egészet salátástálba tesszük. Megsózzuk, és leöntjük az olajjal, valamint a citromlével. Gyengén átforgatjuk, és jól behûtjük. Tálalás elõtt nagyon vékonyra vágott citromkarikákkal feldíszítjük.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!