Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Egy edényben megolvasztok 2 dkg vajat, megpárolom benne a hagymát. Egy külön edényben 4 dkg vajra felteszem a megtisztított, leszárított és kockákra vágott csirkemájat, felöntöm a borral. A májat kiszedem és melegen tartom. A sütõlevet egy leveskockával szaporítom, majd hozzáadom a hagymát, a paradicsomot és a gombát. 20 perces párolás után sózom és borsozom.
3 liter vizet felforralok, sózom és beleteszek 2 ek olajat. Mikor forr, beleteszem a szalagtésztát és lassú tûzön, (al dente) idõnként kevergetve 8-10 perc alatt “fogkeményre” fõzöm. Leszûröm, egy elõmelegített tálba teszem. Összekeverem 3 dkg olvasztott vajjal, a reszelt sajtokkal és a mártással. Forrón tálalom.
Jó étvágyat!