2024.04.20. - Tivadar

Olasz spagetti

Hozzávalók: 400 g spagetti, 2 evõkanál olívaolaj, 6 vékony szelet húsos szalonna apróra vágva, 1 marék dióbél, 2 dl fõzõtejszín, 2 gerezd fokhagyma.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Fõzd ki a spagettit forrásban lévõ, bõ, sós vízben 10-12 perc alatt. Közben hevítsd fel az olajat egy serpenyõben, és süsd a szalonnát 5 percig, amíg kezd ropogóssá válni. Vedd ki a szalonnát, és tedd félre. A dióbelet és a fokhagymát vágd apró darabokra, és pirítsd meg. Vigyázz, mert könnyû odaégetni. Körülbelül 7 perc kell neki. Ha kész, keverd össze a szalonnával, és add hozzá a tejszínt, majd fõzd össze. Erre elég 2 perc. Keverd el a tésztával. Adhatsz hozzá reszelt sajtot is.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!