2024.04.25. - Márk

Bábolnai burgonyaleves

Hozzávalók: 4 csirkemellfilé, 1 csokor petrezselyem, 1/2 fej vöröshagyma, só, törött bors, burgonya, majoránna, tejföl.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Fogunk egy lábost, vizet töltünk bele, majd beletesszük a csirkemelleket, a petrezselymet és a vöröshagymát. Így fõzni kezdjük, közben sózzuk, borsozzuk, a majoránnával ízesítjük. Amikor a hús már majdnem teljesen puha, beletesszük a meghámozott, felszeletelt burgonyát is. Amikor minden teljesen megpuhult, levesszük a tûzrõl, majd tejföllel kínáljuk a levest.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!