Hozzávalók: 30 dkg farfalle, 2 piros kalifornai paprika, 1 marék dióbél, 2 gerezd fokhagyma, 1 chilipaprika, 8 dkg reszelt parmezán, 1 ek. koriandermag, 2 1/2 dl tejszín, só, õrölt bors.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A tésztát sós vízben fõzni kezdjük, közben a paprikákat sütõrácson megsütjük, majd néhány percre zacskóba tesszük, így megpuhulnak. Ezután a diót megpirítjuk, a korianderrel együtt egy mozsárban összetörjük. Egy turmixgépbe tesszük a megtisztított, kimagozott paprikákat, a fokhagymát, a reszelt sajt felét és a diós keverék háromnegyedét. Az egészet összeturmixoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd a tésztával összekeverjük, és már kínálhatjuk is.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!