2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Burgonyasaláta sütõtökkel

Hozzávalók: 50 dkg fõtt burgonya, 40 dkg sütõtök, 4 dl kefir, 2 savanyú alma, 1 lilahagyma, 1 ek. mustár, 1 tk. paradicsompüré, 1 tk. só, 1 mokkáskanál törött fekete bors.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A sütõtököt megsütjük, hagyjuk kicsit kihûlni, majd leturmixoljuk. Ezután a tököt egy tálba tesszük, hozzákeverjük a kefirt, a mustárt, a paradicsompürét, sózzuk, borsozzuk. A krumplit meghámozzuk, felkarikázzuk, majd a mártásba tesszük. A hagymát megpucoljuk, felkarikázzuk, besózzuk, majd kb. tíz percig állni hagyjuk, csak ezután tesszük a a kimagozott, felkockázott almával együtt. Az egészet átforgatjuk, majd tálalásig a hûtõbe tesszük.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!