2024.04.25. - Márk

Gombás halpaprikás

Hozzávalók: 600 gramm harcsa színhús, 240 gramm gomba, 80 gramm zsír, 30 gramm liszt, 1 deciliter tejföl, néhány szál petrezselyem, 4 adag galuska, só és fûszerpaprika ízlés szerint.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A gombát lepirítva tejfölös, paprikás mártással összeforraljuk. A harcsaszeleteket sózzuk, lisztbe forgatva, kevés forró zsírban pirosra sütjük.

Tálra helyezve bevonjuk a tejfölös, paprikás gombás mártással. Tejföllel, zöldpaprika- és paradicsomkarikákkal díszítjük, köretnek galuskát adunk hozzá.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!