2024.04.24. - György

Kukoricakrémleves

Hozzávalók: 1 konzerv csemegekukorica, 1 ek. vaj, 3 dl húsleves (húsleveskockából), 2 dl tej, só, bors, õrölt szerecsendió, 5 dkg füstölt sajt, petrezselyemzöld, pirított zsemlekocka.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A konzerv kukoricát lecsepegtetjük és a vajban megpároljuk. Egy fél maréknyit félreteszünk, a füstölt sajtot lereszeljük, majd turmixgéppel az összes hozzávalót összeturmixoljuk, majd egy lábasban felmelegítjük. A maradék kukoricaszemet hozzákeverjük. Pirított zsemlekockákkal és petrezselyemzölddel tálaljuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!