2024.04.19. - Emma

Tejfölös gombás csirkeszárnyak

Hozzávalók: 1 kg csirkeszárny, 1/2 l tejföl, gomba, 1 csomag sültcsirke fûszersó, 1-2 evõkanál olaj, 1-2 dl víz, foghagyma, só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elõveszünk egy tiszta tepsit, hozzá öntjük a vizet. A csirkeszárnyakat enyhén sózzuk, végül hozzá adjuk a tepsibe, rászórom fûszersóval és a passzírozott foghagymát rákenjük a tetejére.
A tepsit lefóliázzuk és betesszük sütni a húst.

Ha már megpuhult a hús lehúzzuk a fóliát róla, megkenjük tejföllel és szelünk rá gombaszeleteket. Ezt kb. 5-6 percig pirítsuk még, végül tálalom.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!