2024.04.25. - Márk

Halsaláta

Hozzávalók: 1 doboz tengeri halfilé konzerv, tejföl, mustár, alma, citromlé, feketebors, majonéz kedvünk szerint.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A hal levét meglocsoljuk és egy kis tál banvillával, összetördeljük. Ízesítjük citromlével, apró kockára vágott almával, borssal, mustárral, majonézzel és tejföllel. Kenhetõ állagú krémet kell kapni, amit pirítós kenyérre kenve fogyasztunk.,

Ízesítjük citromlével, pici kocka formára vágott almával, borssal, mustárral, majonézzel és tejföllel. Kenhetõ állagú krémet kell kapni, amit pirítós kenyérre kenve fogyasztunk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!