Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Thai pác elkészítése:
A hozzávalókat rakjuk egy nagy tálba és botmixerrel alaposan keverjük össze. Ezzel a páccal bármilyen húst bekenhetünk, majd 1-2 órán át állni hagyjuk. Fanyársakra húzzuk a húsokat és aranybarnára grillezzük.
Mogyorószósz elkészítése:
A mogyorót elõmelegített sütõben negyed óráig sütjük. Tisztítsuk meg a héjától és õröljük meg darálóban.
Pároljunk hagymát, majd tegyük hozzá a fokhagymát és a csilit. Folyamatosan adagoljuk a vizet, az õrölt mogyorót, a caynne-i borsot, cukrot és sót. Pár percig kevergessük és a végén öntsük hozzá a szójaszószt és a citromlét.
Jó étvágyat!