2024.04.23. - Béla

Vörösboros zselé

Hozzávalók: fél l húsleves, 2 dl vörösbor, 4 tojásfehérje, 5 dkg zselatin.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Felforralok 4 dl húslevest, amelybõl 1 dl-ben beáztatom a zselatint. A tojásfehérjét összekeverem a borral és belekeverem a zselatinos levesbe. Az egészet jól összekeverem, újra felmelegítem és fél óráig fõzöm. Egy kendõn átszûröm, majd hidegre teszem.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!