2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Olasz sertéskaraj

A szép rövidkaraj szeleteket húsverõvel kissé megveregetjük. Megsózzuk és tûzálló tálba rakjuk, közvetlenül egymás mellé.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

(A tálat nem zsírozzuk ki!) Mindegyik szeletet leöntjük sûrû tejföllel és beszórjuk reszelt sajttal, majd forró sütõben, nagy lángon pirosra sütjük. Burgonyapürét vagy sült burgonyát adunk mellé.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!