2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Camembertleves

Hozzávalók: 20 dkg érett camembert, 4 dl zöldségleves, 1 ek vaj, 1 ek liszt, 2 gerezd fokhagyma, apróra vágott petrezselyemzöld, bors, 3,5 dl fehérbor, pirított zsemlekockák.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A lisztbõl, vajból és a szétnyomott fokhagymából rántást készítek és felöntöm a zöldséglevessel. Felkockázom az érett camembert sajtot, belekeverem a levesbe, míg egy sûrû levest nem kapok. Apróra vágott zöldpetrezselyemmel és borssal ízesítem. Tovább nem forralom. Hozzáadom a fehérbort és egy kicsit együtt melegítem.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!