2024.04.25. - Márk

Bolognai hús

Hozzávalók: 50 dkg marhahús, 25 dkg spagetti, 1 evõkanál vaj, 2 paradicsom, 10 dkg sajt, 2 dl tejföl, só, bors.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Vajon kifehéredésig átforgatom a vékonyan felcsíkozott húst. Ráöntök egy kis vizet. Sózom, borsozom, és puhára párolom. Felöntöm egy liter forró vízzel, és összekeverem a spagettivel. (Elõtte ki-ki kívánság szerinti méretre törheti.) Ha megfõtt a tészta, az egészet jénaiba teszem át. Betakarom a felszeletelt paradicsommal, rásimítom a tejfölt, és megszórom a reszelt sajttal. Sütõben pirosra sütöm.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!