2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Gombapörkölt szegfûgombából

Hozzávalók: fél kg szegfûgomba (csibegomba, tyúkgomba), egy nagy fej hagyma, 3 ek olaj, só, 2 ek paprika.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Az olajon üvegesre párolom az apróra vágott hagymát, majd megszórom a pirospaprikával. Beleteszem a megtisztított, több vízben megmosott, majd sózom. Fedõ alatt 25 perc múlva kész. Ha elfõtte a levét, idõnként kevés vízzel pótlom. Puha kenyérrel, vagy bármilyen körettel (rizs, tészta, nokedli, tarhonya, stb) kínálom.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!