Hozzávalók: 1 csirke, 20 dkg gomba, 20 dkg darált sertéshús, 2 tojás, 2 tejben áztatott zsemle, 1 evõkanál reszelt hagyma, 2 dl tej, 1 dl olaj, 20 dkg darált csirkemáj, törött bors, majoránna, gyömbér, szerecsendió, 1 dl bor, só.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A hagymát felaprózzuk, olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felszelelt gombát, és így megpároljuk. Ezután a beáztatott zsemléket belemorzsoljuk, a darált sertéshúst és csirkemájat is beletesszük. sózzuk, borsozzuk, a fûszerekkel ízesítjük. Ezután a tojásokat is belerakjuk, és az egészet alaposan elkeverjük. A csirke combján és mellén lévõ bõr alá, valamint a hasüregébe tesszük ezt a tölteléket, majd az egészet egy jénaiba tesszük. A bort rátöltjük, és így addig pároljuk, amíg a hús teljesen megpuhul.
Jó étvágyat!