2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Patiszon rántva

Hozzávalók: 2 db közepes patisszon, ételízesítõ, õrölt feketebors, liszt, tojás, zsemlemorzsa, napraforgóolaj.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A patisszont kettévágom, a magját eltávolítom, meghámozom, darabokra vágom. Sózom, borsozom, panírozom (lisztbe, tojásba és prézlibe mártom), s forró olajban kisütöm.

Krumplipürével tálalom, meglocsolom majonézzel, petrezselyemzölddel, paradicsom-, uborka- és hagymaszeletekkel díszítem.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!