2024.04.24. - György

Balzsamos csirkesaláta

Hozzávalók: 1 ek dijoni mustár, 3 ek balzsamecet, 2 gramm fokhagyma, 150 ml olívaolaj, 1 ek olasz fûszerkeverék, 200 gramm sonka, 600 gramm csirkesült, 1 db jégsaláta, 2 db paradicsom, 1 db óriás fehérbab, 3 csokor újhagyma, 200 gramm zsírszegény sajt, 100 gramm olíva bogyó.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Készítsük el a dresszinget. Egy keverõ edénybe tegyük a mustárt, balzsam ecetet, reszelt fokhagymát, olasz fûszerkeveréket és az olíva olajat. Keverjük alaposan össze, majd tegyük félre. Egy nagy salátás tálba tépkedjük bele a jégsalátát, tegyük bele a felkockázott sonkát, paradicsomot, sajtot, az olíva bogyót, a felszeletelt újhagymát és a lecsepegtetett fehérbab konzervet. Adjuk még hozzá az ujjnyi csíkokra vágott csirkesültet. Csorgassuk meg a dresszinggel, majd keverjük óvatosan össze.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!