2024.03.29. - Auguszta

Afrikai harcsa

Hány személyre 4 személyre: 60 dkg harcsa- vagy afrikai harcsafilé, 1 kisk. só, 1 mk. Erõs Pista, 4 gerezd fokhagyma, 80 dkg fagyasztott hasábburgonya, fél kisk. ételízesítõ por, olaj.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A harcsát megtisztítjuk, lebõrözzük, kiszálkázzuk és csíkokra szeljük. sóval és csípõs paprikával bedörzsölve pácolni hagyjuk. Közben kisütjük a fagyasztott hasábburgonyát, lecsöpögtetjük és tálba tesszük, ételízesítõvel meghintjük.

A halat olajon pár perc alatt aranybarnára sütjük, közben a zúzott fokhagymát hozzáadjuk. Miután kész a krumplival kissé összeforgatjuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!