2024.03.29. - Auguszta

Spanyol karaj

Hozzávalók: 8 szelet csont nélküli karaj, 2 közepes fej vöröshagyma, 2 dl vörösbor, 1-2 dl feketekávé, só, bors, olaj.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A karajszeleteket kiklopfolom, egyik oldalát sózom, másikat borsozom, majd bõ olajban hirtelen kisütöm. A húsokat ezután jénaiba szedem. Az olajban megpárolom a karikára vágott hagymát, majd ezt felöntöm a vörösborral és a feketekávéval. Összeforralom, és a húsra öntöm. Ezután az egészet beteszem a sütõbe, és kb. 30-35 percet sütöm, hogy az ízek jól összeérjenek. Krumplipürével tálalom.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!