2024.04.19. - Emma

Budapest májkocka

Hozzávalók: füstölt szalonna, vöröshagyma, gomba, zöldpaprika, paradicsom, zöldborsó, máj, só, bors, petrezselyem.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A szalonnát felkockázzuk, zsírját kiolvasztjuk, majd ebben megpirítjuk a felaprózott hagymát. Ebbe tesszük bele a kockákra vágott zöldségeket és a májat. A fûszerekkel ízesítjük, petrezselymet teszünk bele, majd az egészet puhára pároljuk. Végül párolt rizzsel kínáljuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!