Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A burgonyákat leszûrjük, és hagyjuk lehûlni, majd almacsutkázóval hosszában úgy fúrjuk ki, hogy a virsli darabok beleférjenek. Ha az összes burgonyába beledugtuk a virsliket, akkor a 170 fokra felforrósított olajba apránként beletesszük, és addig sütjük, amíg szép pirosasbarnára sülnek a megtöltött burgonyák (7-10 perc).
A megsült darabokat leszûrjük és lecsöpögtetjük. Melegen tálaljuk párolt, vajas zöldségkörettel és majonézes mártással. Virsli helyett fõzõkolbásszal is készíthetjük. (A kifúrt burgonyaforgácsot más ételhez elhasználhatjuk, pl. készíthetünk belõle burgonyás rántottát.) Kissé munkaigényes, de olcsó és nagyon jó étel.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!