Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A húsdarabokat elõször a lisztbe forgatjuk, majd a tojásban megmártjuk, és a sajtos mogyoróba hempergetjük. Ezután ismét tojásba mártjuk és a mogyoróba forgatjuk. A mártogatást addig ismételjük, amíg a tojás és a mogyoró el nem fogy. 180 fokra fölhevített olajban 5-7 perc alatt szép pirosra-ropogósra sütjük a szárnyakat. Egyszerre csak keveset tegyünk a fritõzbe, nehogy összeragadjanak.
A húsdarabokat lecsöpögtetjük, esetleg papírtörlõvel leitatjuk róluk a fölösleges olajat, majd meleg tálra tesszük, és tetszés szerint burgonyapürével, vagy párolt vajas zöldséggel tálaljuk. Egyszerûen készíthetõ, igazán finom ételkülönlegesség.
Jó étvágyat!