2024.04.25. - Márk

Céklasaláta

Hozzávalók: 5-6 db cékla, 5-6 db alma, 2 fej hagyma, fél csomag snidling, vagy újhagyma zöldje, 2 pohár joghurt, 1 db zelleres szójacsíra-konzerv, 1 tk só, 1 tk almaecet.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A céklát megfõzzük, és hagyjuk kihûlni. Ezután lehámozzuk, karikákra szeleteljük, és egy tálba tesszük. Az almát meghámozzuk, felszeleteljük, és a céklához adjuk. Meglocsoljuk az ecettel. Eközben a hagymát egészen finomra vágjuk, és összekeverjük a joghurttal, a sóval, majd a céklához adjuk. Ekkor keverjük bele a szójacsírát. Hûtve tálaljuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!