2024.04.24. - György

Hurkák

Májashurkához: Máj ,tüdö,szív,vese ledarálva,a hagymás bélzsir melegen, sok kapor, bors, szegfübors, egy nagyon kevés szegfüszeg ( vigyázva mert ez nagyon erös füszer ) és só. Elöbb inkább keveset, és aztán kell kóstolni, hogy minden aroma érezzen rajta.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A fõzõlének a zsíros fölével higítjuk a masszát,annyit öntünk bele kicsinként amíg jól gyúrható,és nem száraz.

Véres hurka: A megfött vér ledarálva,ebbe jön a ledarált gége is. Ezenkívül jó sok majoranna, bors, só, szegfüszeg, (ebbe több mint a májasba), kapor, szegfübors. Vigyázva a sóval, csak éppen érezd rajta, mert még sózódik.

Miután meg van töltve a hurka, a végeit szépen elkötni, és a fözölében csak lassú tûzön meg kell abálni. Vigyázva,mert szétfõl különben.Mi egy kis neccben szoktuk.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!