2024.04.19. - Emma

Túróval töltött párizsi szeletek

Hozzávalók: 8 vastag szelet párizsi, 40 dkg túró, 4 db tojás, 10 dkg zsír, 1 dkg só, 1 csomó metélõhagyma, 2 dl tejföl.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A párizsiból úgy vágunk szeleteket, hogy a bõre is rajta maradjon, zsírban megsütjük, a hõ hatására kosár alakúak lesznek. A túrót szitán áttörjük, sót, finomra vágott metélõhagymát, a tojásokat hozzákeverjük és annyi tejfölt teszünk bele, hogy a párizsi kosárkákba tudjuk tölteni. Közepes hõmérsékletû sütõben megsütjük. Tálaláskor tejföllel díszítjük.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!