2024.04.24. - György

Zöldséges csirkecomb

Hozzávalók: 8 db. csirkecomb, 1 leveskocka, 2 db. sárgarépa, 1/2 kg. cukorborsó, 1 kis karfiol, 4 kis karalábé. Ízlés szerint: petrezselyemzöld, paprika, bors, só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A csirkecombokat besózzuk, borssal, pirospaprikával meghintjük és kevés olajban mindkét oldalát megsütjük. A leveskockát 3 dl. vízzel felforraljuk és beletesszük a megtisztított és feldarabolt zöldségeket. Puhára fõzzük, közben a levének nagy részét hagyjuk elfõni. Tálaláskor apróra vágott petrezselyem zölddel díszítjük.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!