2024.04.19. - Emma

Csülök Pékné módra

Csülköt felteszem fõni, fûszeres (só, bors, ízlés szerint). Egészen pontosan felteszem a vizet melegedni, amikor forr, akkor beledobom a csülköt. Ez azért fontos, mert így a külseje hirtelen "bezáródik" és az íze benne marad.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Tovább fõzöm, amíg megpuhul. Kiveszem a vízbõl, és kicsontozom. Tepsit enyhén kikenem olajjal, sorba pakolom bele az elõre megtisztított krumplit, a felkarikázott hagymát. Közben ízlés szerint megfûszerezem, kicsi sört is teszek rá.

Beteszem a sütõbe, és legalább 45 percig sütöm, amikor a krumpli is megpuhult, meglocsolom a tetejét tejfölös reszelt sajttal. Picit visszateszem, és melegen tálalom.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!