2024.04.20. - Tivadar

Citromos habkrém

Hozzávalók: 1 csomag citromos pudingpor, fél liter 1,5 százalékos tej, 1 citrom leve és héja, 2 dl tejszín, 1/2 rúd vanília folyékony édesítõszer.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Egy lábasba kevés vizet teszünk, 4 dl tejet a vaníliarúddal és a folyékony édesítõszerrel felforralunk. A pudingport a maradék 1 dl tejjel elkeverjük és hozzáöntjük a forró tejhez. Ha besûrûsödött, levesszük a tûzrõl és hozzákeverjük a citrom lereszelt héját és levét. Ha teljesen kihûlt, hozzákeverjük a keményre felvert tejszínhabot. Négyfelé poharakba töltjük, tetejét diabetikus csokoládéreszelékkel díszíthetjük.

Jól lehûtve tálaljuk.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!