(Nyelvhal helyett használhatunk más fehér húsú halat is.) A kifilézett halat legalább fél óra hosszat citromos, borsos lében áztatjuk, hogy a húsa tömör és fehér maradjon.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Ezután jól leszárítjuk, forró vajban mindkét oldalán hirtelen kisütjük, és elõre melegített tálra tesszük. - Néhány citromszeletet és kapribogyót felmelegítünk abban a vajban, amiben a hal sült. Ezzel a mártással öntjük le a már elkészített halat, gazdagon meghintjük apróra vágott petrezselyemmel. Fõtt burgonyával tálaljuk.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!