Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Ezeket vegyítsük jól össze és töltsük meg a burgonya üregét, rakjuk lábasba szép sorban, öntsünk reá meleg sós vizet, tegyük csendes tûzre fõni, tegyünk a levébe is kevés borsot és apróra vágott zöldpetrezselyem levelét.
Ha a burgonya és hús jól megfõtt, készítsünk neki egy kanál zsírból és egy kanál lisztbõl piros rántást; hideg vizet öntsünk a rántásba és azonnal borítsuk a megfõtt burgonyára és fõzzük pár percig, aztán vegyük el a tûztõl, mert ha sokáig forr, a burgonya szétomlik.
Lehet ecetet is önteni bele s akkor épen marad a burgonya; de így nem olyan jó, mint édesen.
Tálaláskor tejfelt tegyünk tetejére és ha tetszik, borjú szeletet is.