Hozzávalók: fél kg szárazbab, 3 fej hagyma, 2 db babérlevél, 2 gerezd fokhagyma, 1 tk só, 1 tk almaecet, 1 tk citromlé, vegeta.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A babot 10 órán át áztatjuk vízben, majd leszûrjük és odatesszük fõni, kb. 3 l vízben a hagymával, sóval és vegetával. Amikor megpuhult (kb. 30 perc), szûrõkanálra tesszük, és lecsöpögtetjük A hagymát megtisztítjuk, és karikákra vágjuk. A teljesen kihûlt babhoz adjuk a citromlevet és az ecetet, majd a hagymakarikákat.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!