2024.03.29. - Auguszta

Fóliás ponty

Hozzávalók: 4 nagyobb pontyszelet, 2 kanál olívaolaj, 2 kiskanál õrölt kömény, só, bors, burgonya.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A halat megtisztítjuk, sóval, borssal bedörzsöljük, majd megszórjuk õrölt köménnyel. A halszeleteket egyesével alufóliára fektetjük, és olívaolajjal meglocsoljuk. Ha kész, óvatosan betakarjuk õket, ráfektetjük a parázsra, majd pár percig mindkét oldalán átsütjük.

Mellé szintén parázson sült burgonyát kínálunk. A krumplikat megmossuk kefével, kissé megszurkáljuk, és alufóliára fektetve, olajjal meglocsolva megsütjük. Nagyon finom nyári grill étel, amely mellé friss, ropogós salátát tálaljunk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!