2024.04.16. - Csongor

Grillezett fasírt

Hozzávalók: 50 dkg darált hús, 2 gerezd fokhagyma, 1 tk só, 2 ek olívaolaj, ízlés szerinti mennyiségben õrölt bors és tabasco.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A fa nyársakat áztassuk be vízbe, a fokhagymákat pucoljuk meg. A darált húst dolgozzuk össze a fokhagymaprésen átnyomott fokhagymával, és ízesítsük pikánsan a további hozzávalóval.

Adjuk hozzá az olajat, és vizes kézzel formázzunk belõle kb. 6-8 cm hosszú roládokat. A roládok közepébe (hosszanti irányban) szúrjunk 1-1 nyársat. Kb. 6-8 perc alatt készre grillezzük, közben többször megforgatjuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!