2024.04.19. - Emma

Marhahúsleves

Hozzávalók: 1 kg marhalábszár, 20 dkg sárgarépa, 15 dkg petrezselyemgyökér (fehérrépa), 5 dkg zeller, 5 dkg karalábé, 5 dkg kelkáposzta, 1 db zöldpaprika, 1 db paradicsom (lucullus), 1 kicsi burgonya, ízlés szerint feketebors (egész), ízlés szerint köménymag (fûszer) (egész), ízlés szerint babérlevél (egész), 1 fej vöröshagyma, só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Tisztítsuk meg a húst és a hagymát, tegyük fel bõ vízben fõni. Adjuk hozzá a fûszereket. Tisztítsuk meg a zöldségeket és vágjuk nagyobb darabokra, a burgonyát hagyjuk egészben. Lassú tûzön fõzzük. Mikor a hús már majdnem puha, szedjük le a habját és tegyük a zöldségeket a vízbe, ízesítsük sóval. Fõzzük lassú tûzön puhára. Cérnametélttel tálaljuk a marhahúslevest.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!