2024.04.19. - Emma

Bellini-sorbet

Hozzávalók: 50 dkg kristálycukor, 5 õszibarack, 1,75 dl pezsgõ, 2 tojásfehérje, felverve.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A cukrot egy lábosban felöntjük egy liter vízzel, felforraljuk, majd beletesszük a barackokat, és 20 percig pároljuk õket így. Ezután a gyümölcsöket meghámozzuk, leturmixoljuk, és összekeverjük a pezsgõvel, valamint 2,5 deci fõzõlével.

Egy formába öntjük, majd hat órát fagyasztjuk úgy, hogy közben néhányszor megkeverjük. Ekkor beleforgatjuk a felvert tojásfehérjéket, majd tovább fagyasztjuk, és gyümölccsel díszítve kínáljuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!