Hozzávalók: 1 szép sárgabélü dinnye, 1 dl rum, 10 dkg cukor.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A dinnye tetejét levágjuk, magvát kivájjuk és eldobjuk. A rumból és a cukorból sûrû szirupot fõzünk, és ezt öntjük a magvak helyére. Visszatesszük a tetejére, és az egészet alufóliába csomagolva hûtõszekrénybe tesszük. Kétórai állás után a dinnye magába szívja a rum ízét, és különleges jó zamatot kap.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!