Hozzávalók: zöld dinnye, szõlõ- és meggylevél, vasfû, csombor, tormaszeletek, bors, só, ecet, 1 l ecetes léhez 1 késhegynyi szalicil.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A kis zöld dinnyéket alaposan megtisztítjuk, és lecsöpögtetjük. Az üvegekbe szõlõ- és meggylevelet, vasfüvet, csombort, tormaszeleteket és borsot teszünk, majd belerakjuk a dinnyét. sóval ízesített ecetet forralunk, majd belekeverjük a tartósítószert, és kihûtjük.
A dinnyére szõlõleveleket és tormaszeleteket helyezünk, és rámerjük az ecetes levet. Lezárjuk, és hideg helyre tesszük.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!