Hozzávalók: 2 csirkemell, 4 csirkemáj, 1 evõkanál zsír, 1 tojás, 1 zsemle, 1 kis fej vöröshagyma, 1 késhegynyi õrölt bors, 1 evõkanál apróra vágott petrezselyemzöld, 1 teáskanál ízesítõ.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A csirkemelleket félbevágom, és a csont mellett felnyitom. A csirkemájat a zsíron megsütöm. A beáztatott zsemlébõl a tojással, a vöröshagymával, a fûszerekkel tölteléket készítek.
A felnyitott csirkemelleket úgy töltöm meg, hogy a csirkemájakat egyben helyezem a töltelék közepébe. Az egészet sütõben pirosra sütöm. Sült burgonyát és kompótot adok hozzá. Szervizeléskor a csontról leveszem és szeletekre vágom.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!