2024.04.20. - Tivadar

Szõlõs-almás sonkasaláta

Hozzávalók: 20 dkg szõlõ, 10 dkg alma, 1 fejes saláta, 15-15 dkg paradicsompaprika és paradicsom, 5 dkg zeller, 15 dkg sonka, 1-1 evõkanál borecet és olivaolaj, só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A salátát apró darabokra tépkedjük. A paprikát, a paradicsomot és a megtisztított almát vékony csíkokra vágjuk. A salátaanyagokat keverõtálba tesszük, megsózzuk és borecettel, olivaolajjal meglocsoljuk, jól összekeverjük. Hozzáadjuk a szõlõszemeket, a nyersen lereszelt zellert, végül a kisebb kockákra vágott sonkát. Alaposan lehûtve tálaljuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!